Annons

”Promenera mera” avslutas med ”Promenera stort”

Under våren har kommunens satsning på friskvård för sina anställda intensifierats med en rad aktiviteter, bland annat genom promenader. Ett hundratal anställda har varje månad lämnat in promenadkort till hälsoutvecklare Susanne Pelthohaka. På lördag avslutas projektet med en gemensam långromenad.
Promenera Stort blir en avrundning av dessa vårens promenader. Det blir ett tillfälle att träffas och promenera många tillsammans. Vi värmer upp med Friskis & Svettis för att sedan promenera 3 eller 5 kilometer. Efter promenaden blir det fika och tipspromenad, säger Susanne Pelthohaka.

Friskvårdssatsningen påbörjades under 2007 och är en del i satsningen för att sänka sjukfrånvaron för anställda inom Lanskrona kommun. I satsningen ingår också sjuk- och friskanmälan med hälso- och sjukvårdsrådgivning samt ett personalstödsprogram som ger kostnadsfri hjälp för problem i arbets- och privatlivet.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser