Annons

Napolikrögare öppnar nytt

Landskronaborna Benny Jönsson, Glenn Prevolnik och Miodrag ”Bacha” Radojevic övertar före detta ”Baggens” och öppnar en helt ny krog med namnet Inferno Kök & Bar.

Det är en erfaren trio ungdomskamrater som nu kommer att skapa den nya krogen.
Benny Jönsson och Glenn Prevolnik har under drygt åtta år tillsammans drivit restaurang Napoli i Landskrona. Miodrag ”Bacha” Radojevic har även han lång erfarenhet från branschen. Han har bland annat drivit restaurangerna Tres Amigos i Ängelholm och Murphys i Åstorp.
– Detta blir något unikt för Landskrona. Vi kommer att ha ett komplett erbjudande med allt från Bar, Bistro, uteservering och separat matsal. Vår målsättning är att skapa Landskronas bästa ställe för mat och dryckesupplevelser och vi vill kunna erbjuda en produkt som är lika bra i alla delar, säger Glenn Prevolnik.
– Här kommer att finnas något för alla och vi kommer att ha öppet sju dagar i veckan. Utöver mat och dryck kommer vi att ha olika teman och erbjuda våra gäster underhållning. Just nu renoverar vi lokalerna och exakt öppningsdatum har vi ännu ej bestämt men det kommer att bli tidigt nu i sommar, säger Miodrag ”Bacha” Radojevic.

Annons
 

Just nu väntar krögarna bland annat på en del tillstånd.
– Det gäller alkoholtillstånden och det kan ta allt från två veckor till en månad, säger Benny Jönsson och avslutar.
– Vi håller också som bäst på att fixa lite nya möbler och se över personalbiten. Vi kommer att behöva anställa någon eller några som kan hjälpa oss när vi öppnar.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser