Annons

Lill-Babs till Landskrona i höst

I helgen som gick uppträdde Ann-Louise Hansson, Siw Malmkvist och Lill-Babs på Landskrona Teater och nu står det klart att den sist nämnda kommer tillbaka i höst.
– Det är ett arrangemang av Riksteatern, säger Tommy Olsson, ordförande i Landskrona Riksteaterförening.
– Hon säger själv att det är hennes sista turné. Därför känns det stort att hon bland annat kommer att uppträda i Landskrona.

Föreställningen äger rum den 27 september och det lär bli ganska intimt.
– Det blir en show med det bästa ur hennes drygt 50-åriga karriär. Hon kommer bland annat att bjuda på minnen från scenens fram- och baksida, om människor hon mött och musik som berört, säger Tommy Olsson.

Annons
 

Att det kommer att bli slutsålt på Teatern råder det ingen tvekan om. När biljetterna kommer att släppas är inte spikat.
– Det kommer att ske under sensommaren, troligtvis i augusti. Jag föreslår att man håller ordentlig koll på vår hemsida. Där kommer det besked när plåtarna släpps. Sedan är det först till kvarn som gäller, säger Tommy Olsson.

Helgens två föreställningar med Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Lill-Babs gick för utsålda hus på Landskrona Teater.
– Det är synd om de som missade föreställningarna. Det var tre 70-åringar som gav allt på scenen, säger Lena Nilsson en av åskådarna på plats och får medhåll av Tommy Olsson.
– De är fullblodsproffs med en otrolig rutin.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser