Annons

En poäng trots dålig match

– Det enda positiva idag att vi fick en poäng med oss hem. Vi gör årets sämsta match, summerade Jörgen Pettersson dagens 0-0 derby mot Limhamn Bunkeflo på Malmö IP.

Alldeles riktigt, detta var ingen tillställning man komma att minnas. BoIS
förtjänade dock sin poäng för ett långbollande hemmalag var på inget sätt roligare och de få riktigt heta chanserna som trots all kom var jämt fördelade.

Annons
 

LB07 skapade matchens två första chanser innan Christoffer Carlsson bjuder på matchens delikatess när han avancerar in i straffområdet och lurar bort sin försvarare med en läcker överstegsfint.
– Jag kommer lite för nära mål och målvakten rusar snabbt ut mot mig, säger Christoffer vars skott går mitt på Ola Svensson i hemmamålet.

Tråkigt nog för U19-landslagsmannen så tvingades han utgå efter en
halvtimmes spel med smärtor.
– Jag har haft samma skada tidigare. Det är höftböjaren och upp mot magen som gör ont. Jag hade känningar efter matchen mot Jönköping med det har varit bra de senaste dagarna. Nu kom det när jag slog ett inlägg.

Klockan 8 i morgon bitti är det meningen att mittfältaren ska åka på
landslagsuppdrag till Schweiz.
– Som det känns nu är det omöjligt suckar, Christoffer Carlsson.

In för Christoffer kom Matthias Eklund som efter fem minuter på plan får ett gyllene tillfälle att näta. Pär Cederqvist vänder bort två försvarare i
straffområdet och tåar bollen fram till Matthias som tyvärr får för mycket fot under bollen.

Halvleken bjöd även på en straffsituation då Mirza Jelecak får ett knä i
magen. Domare Patrik Berglund friade.

De 4569 åskådarna fick glädja sig åt den fina försommarkvällen och att man valt att vara ute istället för inne framför TV:n då matchen direktsändes i TV4+.
– Vi var väldigt sega idag. Dessutom slog vi mycket felpass. Jag vet inte varför, suckade tränare Anders Linderoth som dock kunde vara nöjd med försvarsinsatsen.
– Jo, det och med poängen.

Om mungiporna var neråt på BoISarna efter matchen så var de betydligt högre upp hos hemmalaget som fick matchen dit man ville.
– Det är inte fullt att slå långbollar om de hamnar där man vill, ansåg
LB07:s tränare Anders Grimberg.
Synen på fotboll var det som skiljer lagen åt idag.

BoIS är fortfarande obesegrade i årets serie och redan på måndag väntar en förhoppningsvis mer välspelad match då BoIS tar emot Örgryte på IP.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser