Annons

Starka brudar på läger

Skåne-Hallands tyngdlyftningsförbund anordnadei helgen ett träningsläger i Landskrona. Elva träningssugna tjejer i åldrarna 11-38 samlades på lördagsmorgonen för ett första träningspass. På programmet stod bland annat ryck-knäböj, ryck samt vändning och överstöt.

– Lyftorskorna på lägret har väldigt varierande bakgrund, en del är nästintill nybörjare, andra har tävlat på Ungdoms nordiska och en har knappt rört en skivstång på 9 år. Trots detta tränade alla glatt tillsammans och slipade på tekniken, informerar Patrik Helgessons under vars ledning tjejerna tränade.

Annons
 

Lite sociala övningar som besök på tjejmässa, bad och grillkväll ingick också i programmet. Tjejmässan fick Patrik dock inte tillträde till, istället fick han sköta marktjänsten och grillen. Enligt uppgifter gjordes detta mycket bra då han uppfann ett effektivt sätt att grilla köttbitarna direkt i sina förpackningar. (!)

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser