Annons

LKGF precis utanför prispallen

På lördagen avgjordes Götalandsmästerskapen i Rytmisk Gymnastik i Landala Sporthall i Göteborg. Från Landskrona Kvinnliga GF deltog två individuella gymnaster och en ungdomstrupp.

Josefine Olsson tävlade i ungdomsklassen och hade kvalat in genom bra placeringar undersäsongens tre regionstävlingar.
– Josefine genomförde tre mycket bra program i fristående, hopprep och käglor. Med tanke på att Josefine endast är nyss fyllda 10 år är hennes sjätteplats en stor framgång, menar Jenny Engdahl i LKGF.

Annons
 

Wiktoria Matulaniec från LKGF tävlade i den så kallade. ”Öppna klassen” där de bästa juniorerna tävlar. Wiktoria blev femma i tävlingen efter de tre grenarna rep, tunnband och band.
Även om det fanns en del missar i programmen såg det ganska lovande ut för fortsatt tävlande nu under våren, anser Jenny Engdahl och håller tummarna för Wiktoria när hon tävlar i Polen på en internationell tävling om två veckor. Med på den tävlingen följer även Josefine och deras klubbkamrat Emma Sandell..

Landskrona Kvinnliga GFs ungdomstrupp tävlade också under lördagen på Götalandsmästerskapen. Förväntningarna var stora eftersom de tog silver på USM i april.
– Truppen körde inte helt på topp och fick stå utanför prispallen och ta emot fjärdepris denna gång, avslutar Jenny Engdahl sin rapport från Göteborg.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser