Annons

Götheborg passerade genom sundet

I lördags passerade Ostindiefararen Götheborg genom Öresund på väg till Norrköping. Lite snopna men ytterst hänförda blev de 100 hundra personerna som åkte ut med Ventrafikens Norreborg på lördagskvällen för att avnjuta en räkbuffé.
Vid halvnio-tiden kom hon glidande med Helsingborg i bakgrunden. Kontrasten var enorm, de fula fabriksskorstenarna som bildade fond åt det fantastiskt vackra segelfartyget, säger Eva Billberg som till vardags bor och verkar på Ven.
Trots att man bor på en ö är det inte ofta man får komma så nära en sådan otrolig båt. Skepparen på Norreborg cirklade ett par varv runt Götheborg. Det var en stor upplevelse, säger Eva och passar samtidigt på att rikta ett stort tack till Ventrafikens personal för en ”kanonkväll”.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser