Annons

Loppmarknad på Skolallén – en tradition på gång!

I lördags drog Centrum & Österlyftet igång loppmarknad på Skolallén. Ett tjugotal försäljare var på plats och sålde allt från kläder och skor till leksaker och cyklar. I svalkan under träden samlades unga och äldre, nya och gamla landskronabor för att fynda. Loppmarknaden sköttes med van hand av Lions i Landskrona.

Centrum & Österlyftet fortsätter samarbetet med Lions i Landskrona redan nu på lördag den 17 maj.
Men vi välkomnar även andra föreningar att vara med. Loppmarknaden kommer att hållas varje lördag från maj till september, hälsar Jan Nilson från Centrum & Österlyftet.

Annons
 

Vi hoppas och tror att loppmarknaden på Skolallén ska bli en ”institution” i Landskrona. Ett trevligt och uppskattat inslag i gatulivet och något som lockar inte bara landskronabor, utan även besökare från när och fjärran. Det kommer inte bara att vara loppisfynd som ska locka, utan ibland kommer vi även att erbjuda underhållning och annat trevligt. Första gången för det blir i samband med Landskronadagen den 24 maj, meddelar Kimmo Kolehmainen som är den man anmäler sitt intresse till om man vill sälja prylar.

Privatpersoner, idrotts- och kulturföreningar och skolklasser kan hyra bord för en hundralapp.Loppmarknaden håller på från kl. 10.00 till kl. 15.00. Om man vill sälja eller som förening vara med och sköta loppmarkanden – och tjäna en slant till föreningen – är det bara att kontakta mig på 0733-47 33 30, avslutar Kimmo Kolehmainen.


Läs mer om Centrum & Österlyftet på www.centrumoster.se

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser