Annons

Wormo tog en poäng i derbyt mot Svalöv

Svalöv hade mest boll under hela matchen mot Wormos fotbollstjejer men de var väldigt uddlösa i sina avslut. Wormo försvarade sig bra och varv farliga i sina kontringar. Wormo tog, föga rättvist, ledningen när Saja Ar-Rawi snappade upp en boll och rullade den snyggt i mål.

Svalöv fortsatte i andra halvlek att trycka tillbaka Wormo. Landskronatjejernas fina försvarsspel stressade Svalöv avsevärt, man blev väldigt frustrerade att inte få hål på Wormo. Louise Persson i målet gjorde också ett par bra räddningar.

Annons
 

Till slut gav dock Svalövs press resultat. Den klart rättvisa kvitteringen kom med en kvart kvar av matchen. Svalöv jagade även ett ledningsmål, men Wormo höll undan.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser