Annons

Förlust för Häljarps damer med 5-2

Häljarp fotbollsdamer startade bättre än i dom tidigare matcherna när de mötte Råå i helgen. Tätare markering och tuffare i närkamperna ledde till att Emelie Möller fick ett gult kort, hennes andra.

Efter 20 minuter började Häljarps försvar se lite trötta ut men tack vare Caroline Möller-Backman i mål så höll man tätt. Det såg ut som om Häljarp skulle gå till pausvila med 0-0 men Råå fick en hörna i 43:e minuten som Emily Möller nickade snyggt i mål. Lite snöpligt men rättvist.

Annons
 

Råå fick en drömstart i andra halvlek när man redan i den 2:a minuten ökade på sin ledning, här var Häljarp inte riktigt vakna. Målet kom på en målvaktsretur sedan man tappat markering i eget straffområde. Bara 3 minuter senare ökade Råå på till 3-0. Häljarpstjejerna började hänga lite med huvudena men detta ändrade sig snabbt när Jenny Olofsson reducerade. Hon vände bort sin markering, sköt , från 19 meter, och målvakten klarade inte att hålla bollen.

Häljarp fortsatte att jobba bra och detta gav också resultat. I den 65:e minuten gjorde Jenny sitt andra mål när hon lobbade bollen snyggt över en felplacerad målvakt.

Häljarp hede Råå i gungning, men de replikerade snabbt. I samma minut gjorde Råå 4-2, när Caroline i målet gjorde dagens ända misstag. Med en kvart kvar satte Råå spiken i kistan när Emily Möller placerade bollen snyggt i bortre burgaveln.

Extra plus till Caroline Möller-Backman i Häljarpsmålet som gjorde att förlustsiffrorna hölls nere.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser