Annons

Derbydramatik när BBK

Som utlovat blev det derbydramatik på Ulkavallen när Borstahusens BK tog emot BK Fram i helgen. Matchen slutade 2-2 efter en stark avslutning av gästande BK Fram.

BK Fram inledde matchen piggt och skapade ett par halvchanser men ju längre halvleken led desto mer tog BBK över. Ledningsmålet för hemmalaget gjordes av Christoffer Andersson som från nära håll tryckte in bollen. BBK utökade ledningen några minuter senare när Robin Lewau elegant avslutade ett fint anfall med en språngnick. Tyvärr tvingades Robin att utgå efter kollission bara en liten stund senare. BBK dominerade första halvleken och borde ha gjort något mål till innan paus.

Annons
 

I andra halvlek tappade BBK lite av sitt initiativ men skapade fortsatt en hel del chanser att avgöra matchen. Med tio minuter kvar och när de flesta trodde att BBK hade matchen under full kontroll så kom den tidigare BBK:aren Niclas Andersson fri och lyfte behärskat in reduceringen. Målet innebar att BK Fram fick förnyade krafter och att BBK spelarna blev ängsliga. BK Fram tryckte på och kvitteringen kom men två minuter kvar av matchen. Martin Jörgenssen höll sig framme och nickade in bollen.

När slutsignalen jublade Fram-arna som om de vunnit matchen medans BBK-arna lämnade planen med sänkta huvuden. BK Frams poäng får nästan anses som en seger med tanke på deras upphämtning i slutet av matchen. För BBKs del blev de missade lägena kostsamma och orsakade poängförlusten.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser