Annons

Snart dags för tjejmässa

Lördagen den 17 maj anordnas för sjätte året i rad en Tjejmässa i Landskrona. Det är Fält och Fritidsgruppen, tillsammans med några tjejer som arrangerar mässan vilken riktar sig till töser i 13-års åldern och uppåt.
Syftet med Tjejmässan förutom att det ska vara en rolig dag bara för tjejer är att skapa en arena där tjejer kan mötas, testa sina åsikter och idéer samt upptäcka nya saker, menar Malin Green på Fält och Fritidsgruppen.

På Tjejmässan kommer organisationer, föreningar och kreativa själar att presentera sig själva och sina verksamheter. På plats kommer att finnas Amnesty, Non smoking generation, Räddningstjänsten, Lottakåren, olika kvinnoorganisationer, idrottsföreningar samt tjejer som pratar om Rättvis Handel, med mera. Det kommer också att finnas möjlighet att få massage, bli sminkad, få håret fixat, naglarna målade, göra sina egna smycken med mera.
På scenen kommer det vara olika uppträdanden under hela dagen med bland annat olika artister, dans och uppvisning av självförsvar och taekwondo. Bland annat kommer ”Impuls Dance” från Helsingborg hit samt Svenska Mästarna i Salsa 2008, upplyser Malin Grenn som även hoppas kunna aktivera besökarna.
Man kommer själva att få möjlighet att testa på nya saker genom att exempelvis träffa en sångpedagog eller delta i workshops i självförsvar.

Annons
 

– Detta är bara en del av allt roligt som är planerat inför årets Tjejmässa så vi tror och hoppas på en succé även i år, avslutar Malin Green och hälsar alla nyfikna tjejer välkomna till Folkets Hus den 17:e maj mellan klockan 12-17.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser