Annons

BBK gjorde bra reklam för derbyt

På fredagskvällen tog Borstahusens BK tre poäng då Bjärreds IF besegrades med 2-1 på bortaplan.

BBK var det något bättre laget i första halvlek och tog ledningen i mitten av halvleken genom ett mål av Daniel Westerlund. I andra halvlek tog hemmalaget över kommandot och pressade hårt mot gästernas mål. Borstahusen fick dock ett fler tal chanser till kontringar och efter en snabb omställning kunde högerbacken Erik Johnson utöka ledningen.

Annons
 

Med kvarten kvar reducerade Bjärred och slutet blev mycket spännande men BBK lyckades freda sitt mål från ytterligare på hälsning. Bäst i BBK var mittbacken Oskar Hansson och målvakten Johan Theander.

På lördag klockan 14 är det dags för derbydramatik på Ulkavallen då BBK tar emot lokalkonkurrenten BK Fram.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser