Annons

LISA-dag firas på lördag

Att Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation, LISA, fyller 90 år uppmärksammas med två händelsen. Den 9 maj arrangerar paraplyorganisationen en stor idrottsgala men redan nu på lördag firar man LISA-dagen ute vid Idrottsplatsen.
– Vi fyllde 90 den 20 januari men då var det för tidigt att fixa en massa aktiviteter utomhus. Därför förlade vi dagen till den 3 maj, säger föreningens ordförande Gunnar Nilsson.

Sammanlagt kommer cirka 40 föreningar att presenteras på en yta som sträcker sig från brukshundklubben vid Kopparhögarnas koloniområde i norr till Plantan vid Esperanza i söder.
– Det kommer att bli massor av kul aktiviteter överallt. Hela idrottsplatsen är full av aktiviteter. Bland annat så kommer en brännbollsturnering att hållas vid Gullstrand och finalen kommer sedan att avgöras på konstgräsplanen.

Annons
 

Vid Idrottsplatsen kommer det även att finnas en scen som kommer att locka framför allt den yngre publiken.
– Förutom att Akrobatik IF kommer att ha uppvisning så uppträder Sander & Gander samt Clown Baiba. Det blir även godisregn, fortsätter Gunnar Nilsson och hälsar alla välkomna.
– Vi startar klockan 10.00 och håller på till 16.00. Jag hoppas att så många som möjligt kommer ut och roar sig och ser hur viktigt föreningslivet är för Landskrona, inte minst välkomnar vi politikerna.

Mer information, bland annat fullständigt program, hittar du på LISAs hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser