Annons

Landskronadansare svensk mästare i salsa

Natten till torsdagen fick Landskrona en ny svensk mästare. Det var stans egen sambadrottning Klênia Santana Bengtsson som tillsammans med danspartnern Orlando Ahumada tog hem SM-titeln i salsa under en kryssning mellan Sverige och Finland.
– Det var fantastiskt kul. I första omgången var vi sju par och tre av dessa slogs ut. Finalen gick klockan ett på natten och glädjen var enorm när vi fick reda på att vi vunnit. Nu väntar VM som avgörs i London i juli, säger Klênia till Landskrona Direkt.

Med tanke på att även karnevalen ligger i juli så undrar vi om de båda arrangemangen inte krockar.
– Det har jag faktiskt inte tänkt på. Jag får be att få återkomma, säger Klênia.

Annons
 

VM krockar med karnevalen
Minuten senare ringer hon tillbaka och låter inte lika glad som tidigare.
– Karnevalen och VM äger rum samtidigt. Det var väldigt tråkigt. Jag får sätta mig ner och se över problemet och ta ställning till hur jag ska göra inom kort, avslutar stans salsa- och sambadrottningen.

Läs mer
Mitt artistnamn är Klênia Klivia

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser