Annons

Ännu en toppchef byter jobb

Ytterligare en toppchef lämnar nu kommunen, det är Ylva Runnström, förvaltningschef på barn- och ungdomsförvaltningen.

Hon tillträder tjänsten som kommundirektör i Uddevalla kommun den 1 september. Dessutom blir hon vd för moderbolaget Uddevalla Utvecklings AB i egenskap av sin roll som kommundirektör.
– Uppdraget som kommundirektör i Uddevalla känns oerhört spännande och stimulerande! En viktig förutsättning för det arbetet är min kunskap och erfarenhet som förvaltningschef för en så stor och komplex organisation som Barn- och ungdomsförvaltningen. Mitt arbete här i Landskrona har jag upplevt som stimulerande, betydelsefullt, förändringsintensivt och meningsfullt. Det finns en oerhörd kompetens och engagemang hos mina medarbetare och det är ett fantastiskt arbete som utförs varje dag, säger Ylva Runnström.

Annons
 

– Jag vill först och främst gratulera Ylva till hennes nya tjänst som kommundirektör i Uddevalla. Vi har haft ett nära samarbetet som varit konstruktivt för verksamheten och kommunen, säger Torkild Strandberg, kommunalråd och upprepar frasen från förra veckan när Ventrafikens VD gav beskedet att han byter tjänst.
– Det är hedrandeför Landskrona kommun som organisation, att våra chefer rekryteras till höga positioner.

Skolan är ett prioriterat område för treklövern och rekryteringen av Ylvas efterträdare kommer nu att göras med stor noggranhet.
– Vi har utsett skolan till ett av fem prioriterade områden de kommande åren. Den utmaning som förvaltningen står inför gör att rekryteringen av Ylvas efterträdare är en av de viktigaste för vår organisation. Och för Landskronas barn och ungdomar, avslutar Torkild Strandberg.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser