Annons

Huttunen gör politisk comeback

Lite knappt en månad kunde han var ifrån politiken. Nu gör den tidigare moderate fullmäktigeledamoten Marko Huttunen comeback. Nu i Lund dock.
Jag blev i fredags invald i fullmäktige för Lunds Samhällsvetarkår.

Därmed är Marko Huttunen en av 31 studenter som under verksamhetsåret 2008/2009 ska bestämma över kårens verksamhet. Lunds Samhällsvetarkår utgörs av runt 5 000 studenter inom Samhällsvetenskapliga fakulteten och Ekonomihögskolan vid Lunds universitet.
Inom politiken får man inte vara rädd för att gå ner ett snäpp. Demokratin är viktig att bejaka även inom studentvärlden, säger Marko Huttunen som tillsammans med Erik Hultgren, ordförande för Centerpartiets Ungdomsförbund i Skåne, gick till val under den gemensamma parollen ”Studentens vänner”.
– Bland annat kräver vi högre kvalité på utbildning och inte minst fler lärarledda lektioner.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser