Annons

Brakförlust för Häljarp

Häljarps damer åkte på en rejäl snyting i hemmapremiären.
Seriefavoriterna Wä IF kunde vända hem med en 10-0 seger i bagaget. Gästerna spelade ut Häljarp totalt under matchens 90 minuter. Häljarp mäktade endast med ett par ströanfall.
Egentligen inte mycket att orda om, Wä höll en mycket god division 3 klass medan Häljarp såg ut som ett division 5 lag, så stor var klasskillnaden, säger Torbjörn Torpling som på plats följde matchen.
Tyvärr kommer det nog att se ut så när man möter topplagen i serien. Häljarp krigade, men räckte inte till på långa vägar. Det är bara att ta lärdom av sina motståndares spel. Det lär bli en kämpig säsong för Häljarps damer i trean.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser