Annons

Falconsspelare i landslaget- samtidigt förlänger klubben med skyttekungen

Falcons framgångar fortsätter. Årets succéartade säsong har gjort att förbundskapten för Sveriges U19-landslag, Jan Gustafsson, fått upp ögonen för Carl Nilsson och Jacob Rosengren och tagit ut de båda landskronaspelarna till ett utvecklingsläger på Bosön 1-4 maj.
Vi är givetvis mycket stolta över att för första gången i klubbens historia få med egna produkter i landslagssammanhang för Sverige, säger klubbens sportchef Petri Manu som sedan tidigare kunnat glädjas åt att Falconspelarna Joakim Larsen och Maria Löhde representerat Danmark och Franko Gobic Kroatien.

Sportchefen kan dessutom le åt att han nu fått skyttekungen Rickard Jacobsens namnteckning på ett treårskontrakt. Rickard som är nominerad till priset för Årets Idrottsman i Landskrona har varit ett jagat byte sedan serien slutade. Bland annat har superligalaget FC Helsingborg fått nobben.
Jag ville inte spela för någon annan klubb i Sverige än Falcons. Det är min moderklubb och jag trivs jättebra med allting och är mycket stolt över att spela i den svartvita dressen. Dessutom så har jag fortfarande en möjlighet att kanske spela i Schweiz om jag får något lockande erbjudande. Så ett nytt treårskontrakt var inte så svårt att skriva under, säger Rickard Jacobsen i en kommentar på föreningens hemsida.
– Givetvis så hoppas och tror vi att han spelar för oss under kommande säsong och hjälper till att föra Falcons ännu ett steg närmre Sverigetoppen, avslutar sportchefen Petri Manu.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser