Annons

Tufft tempo för Häljarps damer

Det blev en klar förlust med 4-1 i för Häljarps damlag i bortamötet mot Stattena.
Det lyste premiärnerver lång väg när domaren blåste till spel på Olympiafältet, säger Torbjörn Torpling som omedelbart fick se hemmalaget ta kommando.

Redan o i de elfte minuten kom Stattenas första mål. Detta efter en djupledspassning som Häljarpsförsvaret inte hängde med på. Därefter böljar spelet innan hemmalaget tio minuter senare kan utöka sin ledning. Åter visar sig Häljarp sårbara i djupledsspelet.
2-0 i paus är rent av i underkant.

Annons
 

I andra halvleken blir Häljarp tillbakapressade och stundtals är det spel mot ett mål. Dryga kvarten in i halvleken kommer 3-1 när, annars mycket duktige Caroline Möller-Backman, gör matchen enda misstag och missbedömer studsentotalt.
– Här går luften ur tjejerna och man har inte mycket att sätta emot resten av matchen, säger Torbjörn Torpling som i matchens 70:e: minut få se Stattena fastställa slutresultatet till 4-1 efter ett välplacerat långskott.
– Det tog lite tid innan Häljarp kom in i tempot, som är lite högre än i fyran, men tjejerna ska vara nöjda, trots förlusten, med sin division 3 debut. Det är ett ungt lag så föll man med flaggan i topp, avslutar Torbjörn Torpling och plussar lite extra för Caroline Möller-Backman.
i målet.

Häljarps mål gjordes av Christina Larsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser