Annons

Studiebesöken fortsätter att komma till Kulan

BoIS i Centrum hade i veckan besök av inte mindre än tio Sisu idrottsutbildare från Västergötland. Anledning till studiebesöket var att nyfikenheten på projektet var stort sedan intresse väckts på ett föredrag som Mats Persson och rektorn för Dammhagskolan Lena Andersson hållit vid ett seminarium på Ungdomsstyrelsen i Stockholm.
Vi berättade om hur vi arbetar i projektet och hur vi finansierar det. De fick också se vår verksamhet på plats, då våra ungdomar kom till träning efter skoltid, säger en av Benny Berggren en av ledarna som varit med på hela resan.
BoIS i Centrum fortsätter att väcka stor uppmärksamhet runt om i landet och många vill starta upp liknande satsningar i sina kommuner, avslutar Benny Berggren.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser