Annons

Nytt styre i LandskronaPlus

I samband med den ordinarie föreningsstämman i den ekonomiska föreningen LandskronaPlus och årsstämman för LandskronaPlus AB, har det utsetts nya styrelser.
Även modellen för styrelserepresentation är ändrad och från och med nu är det samma representanter som finns i den ekonomiska föreningens styrelse som även representerar föreningen i bolagsstyrelsen. Genom denna modell engagerar vi samma personer att hålla ihop arbetet i föreningen med representationen i det med Landskrona kommun samägda destinationsbolaget LandskronaPlus AB, säger företagets VD Thorsten Karlén.

I den nya föreningsstyrelsen ingår fyra ordinarie ledamöter och två suppleanter enligt följande:

Annons
 

Ekonomiska föreningen LandskronaPlus
Gunilla Tornhagen, Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst (ordförande)
Håkan Sagerström, Nordea Bank
Leif Arnsby, Magasin A Arkitekter
Kirsten Rönn Madsen, Spar Shipping Köpenhamn
Anja Engdahl Molin, Backafallsbyn (suppleant)
Lars Engert, Swedbank (suppleant)

De politiskt förtroendevalda från Landskrona kommun och som ingår i den andra bolagshalvan är valda på mandatperiod.

Tutti Johansson Falk, ordförande i LandskronaPlus AB, välkomnar den nya styrelsen och är extra glad att Ven finns tydligare representerat i styrelsen, vilket inte varit fallet tidigare.
– Ven är en livaktig ö med ett växande företagande och representerar en viktig del av Landskrona, menar hon.

Gunilla Tornhagen är nyutnämnd vice ordförande i bolagsstyrelsen och tillika ordförande i den ekonomiska föreningens styrelse.
Jag har varit delaktig i de inledande tankarna och diskussionerna kring ett gemensamägt bolag mellan kommun och näring för flera år sedan och är extra glad över att vi även fått representantskap i styrelsen ända från Köpenhamn. Medlemsföretaget Spar Shipping som under sommartid bland annat kör trafik mellan Nyhavn i Köpenhamn och Ven vill numera engagera sig i LandskronaPlus, vilket gläder oss mycket, avslutar Gunilla som för övrigt är på väg att flytta tillbaka till sin hemkommun Landskrona.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser