Annons

Beslutsfattare diskuterar framtidens företagsamhet i Skåne – på Ven!

I år arrangeras konferensen ”Heja Skåne” för tredje året i rad på Ven.
Ett 80-tal företrädare från såväl privata företag, universitet och offentlig sektor samlas på Ven den 14-15 augusti för att diskutera hur man kan göra Skåne till en bättre plats att leva och verka i.

Konferensen kommer i år att handla om hur regionens näringsliv och offentliga sektor kan utveckla en ny och tillväxtvänlig jordmån för skånska företag. En frågeställning rör hur framtidens företagsamhet ska möta den moderna människans behov av nyheter och förändringar.
– Heja Skåne! är på väg att bli för Ven och Skåne vad Tällberg Forum är för Tällberg och Dalarna. Och det är en utveckling jag varmt välkomnar, säger kommunalråd Tutti Johansson Falk, som är delaktig i konferensen och som ser fram emot nya inspirerande och givande dagar.
Förra årets Venupprop är ett utmärkt exempel på att ”Heja Skåne” gör skillnad – och det både snabbt och brett. Så därför skulle det inte förvåna mig om resultatet av årets konferens på temat ”framtidens företagande” blir så konkret och matnyttigt att det kan skickas direkt till regeringen och arbetas in i höstpropositionen. Det bjuder vi gärna på, avslutar Tutti Johansson Falk.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser