Annons

Unga Röster mötte politiker

Ett flertal politiker kände sig manade att komma när representanter från Unga Röster besökte Stadshuset på onsdagseftermiddagen. Med en färgglad banderoll mötte de unga bland annat Barn- och ungdomsnämndens ordförande Lisa Flinth. Övriga politiker som dök upp var Patrik Budde (fp), Carin Blomberg (s), Ibert Härling (s), Måns Back Nilsson (s) samt Carina Herrstedt (sd).
– Vi vill visa vad vi sysslar med på Unga Röster, säger Hanna Lindskoug Rantala.
– Därför är det kul att så många politiker kommit.

I mars fick Unga Röster, som ingår i projektet Centrum & Österlyftet, 240 000 kronor i kommunalt bidrag för verksamheten året ut. Dessa pengar täcker två löner till projektledare och lite till. De drygt 100 ungdomarna som nu är engagerade i Unga Röster hoppas att gårdagens träff ska resultera i att politikerna hjälper till att bland annat hitta nya lokaler samt att man jobbar för att frigöra pengar till Unga Röster så att verksamheten kan fortsätta.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser