Annons

Cederqvist hedrades på fansens förfest

I en medlemsomröstning hos supporterklubben Black & White utsågs Pär Cederqvist till Årets BoIS:are 2007. Vid den traditionsenliga förfesten inför säsongen, vilken i helgen avhölls på Seglarpaviljongen fick Pär motta hedersbetygelsen från fansen.
– En del nya medlemmar fick vi i lördags men välkomnar fler klockan 16:00 idag när vi öppnar på klubben, alldeles vid Landskronahems kontor för den som inte vet var vi finns. Medlemmar kan där köpa en, eller varför inte 27 supersnygga halsdukar i de enda tänkbara färgerna för bara 25 kr styck under premiärdagen, hälsar Connie Mantrell.

Medlemskap i BoIS supporterklubb kostar för vuxen 150:-, ungdom 50:- och för hela familjen 250.
– Som medlem får man förutom möjligheten att vara med och göra hela IP randigt också rabatt på bortaresorna, poängterar Connie Mantrell.

Annons
 

Storstilat tifo ikväll
Tanken är att dagens premiär mellan BoIS och Enköping ska få en storstilad start. Under ett par veckors tid har ett gäng supportrar förberett dagens tifo.
– Klockan 19:00 går startskottet för säsongen vi i historieböckerna vill läsa om som ”Året det vände och hände”. Det finns alltså inga skäl att låta bli att vara på plats på IP, Vi ses, avslutar Connie Mantrell.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser