Annons

Sam uppmärksammades igen

I dagarna två har Räddningstjänsten i veckan tillsammans med ett par andra aktörer arrangerat säkerhetsdagar för eleverna på Kunskapsskolan och Dammhagsskolan.

Vid onsdagens besök på Kulturskolan premierades en av eleverna. Det var Sam Ericsson som åter fick motta hedersbetygelser i form av en medalj, ett diplom samt 1000 kronor för sin rådiga insats i samband med en lägenhetsbrand på Harjagersgatan en söndagskväll i januari.
Lars Berg, tidigare brandchef i Malmö, numera i Skånska Brandskyddsföreningen var den som svarade för uppvaktningen. Föreningen vill lyfta fram händelser som privatpersoner gjort för att hjälpa andra och samhället
.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser