Annons

Kickboxningssilver till Landskrona

Landskrona Asiatiska Förening ställde upp med två fighters på Skånska Distriktsmästerskapen i Malmö nyligen och lyckades bärga en silvermedalj med sig hem genom Katarina Pettersson.

Katarina ställde upp i klassen -55kg och mötte en fighter från Ängelholm som hon mött flertalet gånger. Vid detta tillfälle lyckades Katarina dock inte hitta sin vanliga attityd i ringen och var alltför passiv när det gällde att kontra motståndarens slag och sparkar. Detta medförde att Katarina förlorade och fick nöja sig med ett silver.

Annons
 

Landskrona Asiatiska Förening andra deltagare var Kim Falkman som tidigare enbart gått uppvisningsmatch och som nu debuterade i tävlingssammanhang. Kim gick upp en viktklass till -74kg och mötte en fighter från Malmö i en hård match där Kim gjorde bra ifrån sig. Detta ledde dock inte ända fram och Kim fick se sig besegrad. Med tanke på att detta var Kims första match visade han upp en god fightanda vilket bådar gott inför framtiden.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser