Annons

”en VIT KEPS och ett REP”

Idag kommer teaterföreställningen ”en VIT KEPS och ett REP” – en föreställning om brott, till Folkets Hus i Landskrona.

Pjäsen handlar om en olycklig kärlekshistoria som får oanade konsekvenser när fyra ungdomar famlar efter att göra verkligheten begriplig. Föreställningen är en berättelse om att stå rak och ha mod att vara ett offer. Vem är det som är offer när två kompisar blir oense och hamnar i en konflikt som leder till en polisanmälan?

Annons
 

Många ungdomar idag lever i en värld där hot och våld är vardag, men där få anser att de har blivit utsatta för brott. Föreställningen kommer bjuda in publiken att vara delaktiga i att tolka och tycka till om vad som är rätt och fel. Var går exempelvis gränser för när det som händer blir ett brott?

”en VIT KEPS och ett REP” är skriven av Freddi Lindkvist i samarbete med Teater Arken, på uppdrag av Brottsofferjouren och Brottsförebyggande rådet i Helsingborg.

Fält och Fritidsgruppen står för arrangemanget och föreställningen kommer att äga rum fredagen den 11 april kl 20.00 i Lilla Festsalen på Folkets Hus i Landskrona. Evenemanget är öppet för alla ungdomar 13 till 20 år.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 


Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser