Annons

Superettan – fyra dagar kvar Jocke Persson om kontrakt

Kontrakt brukar omgärdas av en del hemlighetsmakeri, inte minst övergångssummor och lön. Det har dock funnits märkligare klausuler än tidpunkter och pengar. Joakim Persson har skrivit på en hel del kontrakt under karriären.

Finns det något om skräpmat, alkohol, skidåkning eller Medelhavsbad inskrivet i ditt kontrakt med BoIS?
– Nej, jag har väl inget konstigt inskrivet i mitt kontrakt. Men det är klart att man måste tänka sig för. Det går ju inte att festa hur som helst. Man har ett jobb och sköta och det gäller inte bara fotbollsspelare.

Annons
 

Vad är det märkligaste du haft inskrivet?
– Jag vet att vi hade något om att vi inte fick åka skidor hur som helst när jag spelade i Rostock. Men jag kommer inte ihåg exakt vad det stod. Jag åker inte skidor så därför brydde jag mig inte.

Bosman bra eller dåligt?
– Det är svårt att svara på. Det kan ju vara bra för de som vill flytta utomlands. Men är du tillräckligt bra för att en klubb verkligen vill ha dig så betalar dom innan kontraktet går ut.

Hur länge löper ditt kontrakt med BoIS?
– Jag har kontrakt med BoIS till och med 2009.

Avslutningsvis, hur mycket tjänar du?
– Va? Hahahaaa… Ska jag svara på det? Man kan väl säga att jag inte spelar i BoIS för pengarnas skull.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser