Annons

Mitt Landskrona

Nu avlöser trygghetsarrangemangen varandra i centrum. I helgen var det en manifestation efter privat initiativ utanför Stadsbiblioteket och på lördag är det dags för ett nytt event med inriktning på säkerhet och trygghet. Arrangemanget heter ”Mitt Landskrona” och är till för att uppmärksamma alla som arbetar med just dessa frågor och för att få allmänheten att känna sig tryggare. Det publika arrangemanget sker mellan kl. 10-15 och platsen är Rådhustorget. På plats kommer polisen, Räddningstjänsten, vaktbolag och Röda Korset att vara.

I ett tält på Rådhustorget kommer det att hållas föredrag.
Dessutom kommer Allgott & Villgott att uppträda för barnen med trafikföreställning och det finns chans att vinna en treväxlad cykel från KING och Cykelmekano, hälsar Louise Petersson, samordnare för Landskrona Citysamverkan.

Annons
 

Trygghetsfrågor uppmärksammas brett under denna och nästa vecka i Landskrona.
Dels på skolor men det finns även program som riktar sig till föräldrar, butiker, och villaägare, informerar Louise Petersson och tipsar om tre föreläsningar som kommunen arrangerar. Dessa kan du läsa mer om på kommunens hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser