Annons

Lyftare prickade formen

De västskånska tyngdlyftningsklubbarna, Malmö Ak, Klippans KK, Landskrona Ak och Trelleborgs ABK tävlade tillsammans i helgen i Landskrona. Landskrona saknade några lyftare i dam och ungdomslag men hade fullt i veteranlagen.
Det bjöds på många bra prestationer. Dessa räckte till säsongsbästa i avslutningen för såväl senior, ungdom som veteranlag 1 och 2, meddelar Patrik Helgesson ordförande i föreningen.

Madelene Jensen krossade sina egna klubbrekord i 63 kg:s klassen med 36 kg i ryck och 48 kg i stöt. Daniel Ekström tog nytt personligt rekord i stöt med 37 kg. Phi Pham tog nya rekord med 45 kg i ryck och 58 kg i stöt. Även klubbens nya lyftare visade upp isg i helgen. Camilla Pedersen tog 14 kg i ryck och 19 kg i stöt vid sin första tävling och Michelle Persson lyfte 10 kg i ryck och 18 kg i stöt.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser