Annons

Golfgymnasiet på tredje plats i landet

Svenska Golfförbundet rankar golfgymnasiet inom Landskrona Kävlinge Svalövs gymnasieförbund på tredje plats bland alla golfgymnasier i Sverige. Rankningen av golfgymnasier utgår från elevernas rankning som golfspelare. På första plats ligger riksgymnasiet i Klippan och på andra plats Katrinelundsgymnasiet i Göteborg.
Detta är mycket glädjande och bekräftar den höga kvalitet vi har på vårt golfgymnasie, säger Tomas Johansson, utbildningsdirektör i en kommentar.

Eleverna som går på golfgymnasiet i Landskrona kan förena detta med alla de gymnasieprogram som erbjuds på gymnasieförbundets olika skolor. Golfgymnasiet samarbetar nära med Landskrona golfklubb och tillhörande bana men även med Barsebäck.
– Vårt ambition framöver är att göra vårt golfgymnasie än mer attraktivt för landets bästa golfungdomar. I detta ligger även att utveckla skoldelen så att eleverna kan nå bra resultat både utbildnings-och golfmässigt, avslutar Tomas Johansson.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser