Annons

Första slaget avgörs imorgon

I morse strax efter klockan 07.00 avgick Körslagsbussen åter från Landskrona med destination Stockholm. Strax innan huvudstaden kommer bussen att stanna och hämta upp ett TV-team samt Siw Malmkvist.
De hoppar på i trakten av Södertälje för att spela in lite på bussen, säger dirigent Mats Östberg till Landskrona Direkt.

Trots den tidiga morgonen kommer det dock inte att sovas något på resan upp.
Nej, det finns det inte tid till. Vi repeterade i måndags och det lät kanon. Nu ska vi finslipa formen på bussen. Framför allt så är det solisterna som kommer att låta på vägen upp, säger Mats. Kören kommer att framför ”Money money” av Abba på lördag och ett par solonummer kommer säkerligen att höja prestationen ytterligare.

Annons
 

Politisk enighet
I morgon lördag avgör tittarna genom röstning vilken kör av sju som blir första med att lämna Körslaget. Team Linda och Team Markoolio hänger löst från förra veckan.
Vi får dock inte slå oss till ro med detta, sa rent av kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg i samband med att han avslutade måndagens möte.
– Jag uppmanar alla att rösta på Team Siw, kan vi vara överens om det?, var hans vädjan till den folkvalda församlingen och dagens mest eniga ”JA” ljöd.

Körslaget hade premiär förra lördagen. Ingen kör lämnade då programmet. Men tittarna röstade på sina favoriter och alla körer fick ta med sig dessa röster till avsnitt två. När lördagskvällens program lider mot sitt slut och röstningen stängs, slåss förra veckans och kvällens röster i hop. Den kör som då får minst antal röster tvingas lämna programmet.

För att rösta på Siw Malmkvist med kör ringer man 099 – 414 05 alternativt sms:ar SIW till 72 400.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser