Annons

Team Siwan laddar på nytt

Efter ett härligt framträdande av Landskronakören Team Siwan i helgens Körslaget på TV4 så är kören nu hemma och repar inför kommande helgs omgång.
– Vi får inte avslöja vilken låt vi ska sjunga ännu men det kommer att bli lysande, lovar Mats Östberg, dirigent och körledare på hemmaplan.

– Jag hade funderingar på hur helgens låt skulle framföras och inte förrän tre timmar innan måndagens repetition satt det. Jag snackade med brorsan och vi var helt överens om att min idé skulle vara den bästa. Och jag kan lova att om vi är överens så är det bra, säger Mats och skrattar.

Annons
 

Landskrona Direkt deltog under repetitionen och kan gå i god för att det lät bra. Det rör sig dock om 20 sångare vilket innebär många olika viljor och idéer.
– Det blir det och jag förväntar mig en hel del mail i kväll och jag ska noga läsa genom dom. Grunden är dock klar, säger körledaren och avslutar.

Nu är det finslipet kvar och på bussen upp sätter vi mycket. Resan är jättekul och även viktig. Väl uppe i Stockholm väntar koreografin på fredag. Då är det fullt tryck. På lördag kommer vi sedan att köra för allt vad tygen håller. Jag hoppas att alla röstar på oss så att vi kan få fortsätta göra bra reklam för Landskrona även kommande helger.

Fullmäktigeledamöter lovade att rösta på kören
Från fullmäktigesalen i Rådhuset ett par hundra meter från körens replokal lovade politikerna enhälligt att hålla tummarna för kören.
När kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg avslutade mötet med en vädjan till ledamöterna om att ringa och sms:a in röster på kören samtidigt som han förkunnade, ”Vi ska inte enbart vara kvar, vi ska vinna tävlingen, heller hur?” hördes ett rungande ”JA!”, från stans styrande församling.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser