Annons

Sverige vann landskamp i kickboxning Therese Gunnarsson fightades för Sverige och lyckades vinna över sin motståndare.

På lördagen avgjordes en landskamp i kickboxning i GA-hallen i Landskrona. Drabbningen avgjordes inte förrän i den sista matchen då Landskronaboxaren Tony Berglund besegrade dansken Morten Mouritsen med klara 3-0.
Därmed slutade landskampen 6-5 till Sverige.

Även Landskronafightern Marcus Johansson representerade Sverige. I viktklassen -89 kg gick han en hård match och kämpade bra men fick två varningar för otillåtet hård kontakt. Detta gav ett poängmässigt underläge som Marcus inte lyckades vända tillbaka och Marcus fick därmed se sig besegrad.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser