Annons

Katzenjammers släpper singel

I dag är det livepremiär för det nya Landskronabandet Katzenjammers på Seglarpaviljongen i Landskrona klockan 16:00. På plats delar bandet ut 100 exemplar av sin första singel. Samtidigt lanserar bandet låten på
webben.
– Hemsidan är under konstruktion, men vi ville ha upp vår första singel på nätet snabbt, säger Mikael Törngren från bandet.
– Man kan inte underskatta kraften av Internet i dag. Man måste ligga uppe helt enkelt. Vi kommer liksom många andra band i dag att ha en nära kontakt med fansen och omvärlden via Internet. Tanken med hemsidan är att det så småningom ska bli en interaktiv plattform där besökarna får möjlighet att interagera med bandet under trevliga former, avslutar Mikael Törngren.

Bandets hemsida och singeln Rocky hittar man via www.katzenjammers.se.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser