Annons

Manifestation blir vårfest

På lördag blir det festligt värre på Seglarpaviljongen. Några av krögare Poul W. Lorenzens stamgäster har beslutat sig för att arrangera en stödgala på restaurangen. En som kommer att spela på galan är Johan Östberg.
Jag gör det här för att jag älskar Seglarpaviljongen och jag älskar Poul. Det gemyt som idag finns på Seglarpaviljongen är helt och hållet Poul förtjänst. Skulle han lämna restaurangen så försvinner charmen, säger Johan Östberg som kommer äntra scenen med sitt nya band vid 15-tiden.
– Poul har alltid ställt upp för mig och många andra. Därför vill jag vara med för att visa min tacksamhet mot honom.

Förutom Östberg så kommer Katzenjammers att spela. Bandet som består av en del medlemmar från tidigare ”Kuriosa” börjar lira reggae runt 16-tiden.

Annons
 

Trots att det utlovats mindre bra väder så är Tobias Erlandsson, en av initiativtagarna, optimistisk.
– Det blir årets första vårfest så det gäller att klä sig varmt. Vi hoppas att vi kan vara på uteserveringen också. Om vädret tillåter så har Poul lovat att tända den stora grillen, säger Erlandsson som bland annat tryckt upp t-shirts med anledning av den situation som råder mellan krögaren och hyresvärden Landskrona Segelsällskap.
– De har gått fantastiskt bra. Vi kommer att ha en hel hög till salu på Seglarpaviljongen på lördag. Nu hoppas jag att alla som står bakom Poul kommer ner till Seglarpaviljongen under lördagen och visar sitt stöd, avslutar Erlandsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser