Annons

Henke till Idrottsgalan

Henrik Larsson kommer till Landskrona Idrottsgala den 9 maj.
Det står nu klart att Henrik Larsson är av dussinet prisutdelare när Landskronaidrotten ska hålla fest tillsammans.
Henrik som inte behövde någon större övertalning kommer att agera prisutdelare när LISA-stipendiaterna ska premieras, säger Annika Borgelin som är projektledare för Idrottsgalan.

Ytterligare ett par välkända ansikte kommer att dyka upp som prisutdelare. Jurymedlemen i Let´s dance, Ann Wilson, och landslagsstjärnan i fotboll Therese Sjögran är två.
Carin Nilsson Gren, styrelsemedlem i Sveriges Olympiska Kommitté och Internationella Handbollsförbundet och Mats Werne, chef för Skåneidrotten är två andra inom idrotten välbekanta personer. Övriga prisutdelare är från Landskrona och dessa är kommunchef Stefan Johansson, tidigare simstjärnan Pensé Andersson, fritidsnämndens ordförande Thord Olsson, BoIS tränare Anders Linderoth, kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg samt från Fritid Landskrona Tom Sörensson och Jonas Nilsson.

Annons
 

Priskategorierna är: Årets nykomling, Årets tränare, Årets idrottare med funktionshinder, Årets funktionär, Årets eldsjäl, Årets lag, Årets prestation, Årets manliga idrottare, Årets kvinnliga idrottare, Årets förening samt Årets Idrottsprofil.

Som vi tidigare berättat kommer det inte endast att vara prisutdelningar under galan, publiken bjuds på flärd, dramatik och underhållning av bland annat Peter Wahlbeck, Velvet och Cirkus Cirkör. Konferencier är Patrick Ekwall.

Biljettförsäljningen rullar på riktigt bra. Snart är samtliga galamiddagsbiljetter slut så vill man vara med på den får man skynda på. Dessutom säljer även läktarbiljetterna bra även om här finns en hel del kvar ännu, avslutar Annika Borgelin.

Biljetter säljs av LISA´s medlemsföreningar och på Turistbyrån.

De nominerade till Idrottsgalan hittar du här >>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser