Annons

Unga landskronabor

Nu är det klart vilka deltagare från Landskrona som tagit sig vidare till regionfinalen av UKM. Följande landskronaungdomar får visa sina färdigheter i Malmö den 17-18 maj:

Konst: Gustav Sandholm,13 år, som enligt urvalsgruppen bland annat ”har en fin känsla för färg, form och bildkomposition. De olika verken samspelar på ett intressant sätt och det är tydligt att Gustav har ett stort konstnärligt omfång…Han har helt enkelt mycket potential!”

Annons
 


Konst: Teo/ Lisa Johnsson, 17 år.
”Hennes text är mycket berörande och man imponeras av hennes mod att behandla ett svårt ämne. På ett rakt och ärligt sätt förmedlar hon sina tankar… Med ett uttrycksfullt språk ger Teo läsaren en inblick i hennes inre och man vill bara läsa mer!”

Film: Cecilia Wirdeborn (sång och skådespelare) och Sofia Fritzon (regi, foto och idé), båda 18 år. Egengjord musikvideo till låten Don’t stop the music ”är bra redigerad och ljud och bild fungerar fint ihop. Budskapet är tydligt och bra! Sången är mycket fin och skådespeleriet är bra. Valet av miljö och tema är tilltalande på grund av igenkänningsfaktorn.”

Scenframträdande: Dansgruppen Flip Up bestående av Lovisa Lundén och Amy Petersson, båda 15 år, ”levererar ett suveränt streetnummer med attityd och självsäkerhet. Deras scennärvaro och publikkontakt gör att man som åskådare rycks med. Samspelet dansarna emellan är klockrent och med en innovativ koreografi lyckas Flip Up förmedla ren glädje.”

Scenframträdande: Brigada med Zenia Grynchak, 16 och Linus Karlsson 15, ”har verkligen talang. De känns ”klara” som grupp och tar för sig på scenen. Produktionen och samarbetet är tight och båda är bra rappare. Brigada får klubben att dansa och underhåller publiken!”

Läs mer om UKM på www.ukm.se

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser