Annons

Gubbafotboll på lördag

För tredje året i rad genomförs på lördag BK Frams Oldboys Cup. Fjolårets segrande lag, BK Landora, finns på plats för att försvara titeln men det lär finnas fler lag som vill gör upp om en inteckning i vandringspokalen.
– Vi spelade riktigt bra i senaste korpmatchen och dessutom stärker vi upp med några gamla pärlor, så visst, vi är på plats för att försvara fjolårstiteln, medger Janne Stenblom talesman för BK Landoras ”gubbar”.

Ögongodis för kvinnorna i publiken
Sen kommer övriga lag inte undan att vi åter ställer Anders ”Dressmann” Grahn i målet. Utöver att han ifjol var snyggast på plan så avgjorde han dessutom finalen. Vi blir svårslagna, menar Stenblom som liksom sina lagkamrater ser framemot att åter uppleva den gamla goda ”Nightcap-stämningen”.
– Vi har nästan alla spelat här tidigare och hallen är enastående för ändamålet. Troligtvis den bästa i landet.

Annons
 

Till årets upplaga är 14 lag anmälda från Ödåkra i norr till Bjärred i söder. Turneringen spelas i Landskrona Idrottshall med start kl. 13.00. Finalen beräknas gå av stapeln ca kl. 19.45.
Fullständigt spelprogram finns på BK Frams hemsida www.bkfram.se.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser