Annons

Stor dramatik när Falcon föll

Det var bara pricken över i:et som saknades. Det vill säga att Falcons skulle gått segrande ur gårdagens DM-final. Något snöpligt var det istället gästande Röke som avgjorde 3.47 in i sudden death. Trots ett stort bollövertag och överlägsen skottstatistik i varje period för Falcons så följdes lagen åt i målprotokollet. Möjligen underskattades gästerna. Det här skulle bara lösa sig men då hade man inte räknat med Andreas ”väggen” Larsson i Röke-målet. Han var omutlig och planens gigant. Nu tänker han dessutom sluta på topp.
– Jag avslutar min innebandykarriär nu, sa hjälten till kollegorna på Norra Skåne.

Förutom att det var fel lag som fick höja bucklan och ta emot segerchecken på 15 000 kronor så var de 815 åskådarna nöjda med den dramatik man bjudits(!) på.

Annons
 

Eller vad sägs om att Falcons så när klarat en dubbelutvisning men i samma sekund som man blev fulltaliga gör Röke 3-3. Sekunderna var på gästernas sida. Med sex sekunder kvar av andra perioden gör man 4-5 och i tredje hinner Falcons inte glädjas åt sin kvittering förrän gästerna gör mål direkt på nersläpp. Med 53 sekunder kvar av matchen lyckades Christian Persson slå in 6-6 bollen och hela hallen kokte. Richard Jacobsen manade på publiken att ge sitt stöd åt hemmalaget som gasade för fullt i förläggningen. Nu hjälpte det inte denna gång.
Falconsspelarna kan precis som sportchef Petri Manu summerar året i programbladet se tillbaka på en ”underbar säsong”.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser