Annons

Pistolklubben höll årsmöte

Landskrona Pistolklubb har haft årsmöte i Plantans lokaler med 30 medlemmar närvarande. Klubben hade vid årsskiftet 175 medlemmar inklusive 21 nya under året.

Ordföranden avtackade styrelsemedlemmarna David Stuart och Uffe Tholander som inte ville bli omvalda. Den nya styrelsen har följande utseende: Ordförande Björn Svensson, sekreterare Björn Persson, kassör Leif Kulander, Lotta Wahér, Ingemar Kristensson, Göran Andersson samt suppleanterna Ulf Lundgren, Sten-Åke Faxemo och Willard Westerlund. Det blev omval på revisorerna Jan E. Swenson och Lars Truedsson. Till valberedning utsågs Carl-Albert Loord, Uffe Tholander och Raivo Wahér.

Annons
 

Dagordningen innehöll sedvanliga punkter och mötet godkände styrelsens förvaltning och beviljade ansvarsfrihet för 2007.

Under året var det livlig verksamhet både på banan i Marieberg och i luftpistolhallen med en hel del besök från skolorna. Klubben arrangerade under året 27 interna tävlingar och en kretsfältskjutning. Många medlemmar deltar även i andra kretstävlingar, SM, SSM, Hemortens banor, uppfyller fordringarna för medaljer samt deltar i serieskjutningar. C-laget vann sin serie och B- resp A-laget blev fyra i sina respektive serier. Priser för dessa aktiviteter delades ut under applåder. En hel del framgångar noterades i SM och SSM samt Hemortens banor. Vid pistol-SM i Sunne blev Leif Andersson tvåa i Fält veteraner äldre klass C och Bengt Karlsson femma. Dessa två tog tredje plats i lag i samma klass. Samma individuella placering blev det vid SSM i Mörrum i klass C Fält veteraner äldre och resultaten räckte till en förstaplats i lagtävlingen. Sten-Åke Faxemo vann kretsmästerskapet i banskjutning klass C veteraner äldre.

Årets skytt blev Leif Andersson i hård kamp med Lotta Wahér och Göran B Andersson. Håkan Ohlsson blev klubbmästare i banskjutning medan Per Engström blev klubbmästare i fältskjutning. Efter mötet samlades deltagarna till landgång och kaka under gemytliga former, allt enligt kassör Leif Kulander.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser