Annons

Det händer i helgen

Efter Kulturskolans succé med Moving Cloud på teatern nyligen så fortsätter våren i folkmusikens tecken. Redan ikväll har man chansen att lära känna Kulturskolans folkmusikgrupp Folkfräs lite bättre. Tillsammans med en del gästartister spelar man på Harlekinen på Karlslundstorget klockan 20.00. Gästartister är ingen mindre Molly på Rymmen (irländskt m.m.) från Malmö, Bashkim och Fahrije Jashari (albanskt) från Landskrona samt Saxophonuim som kör hårdrock på saxofoner och eufonium och som också kommer från Kulturskolan.

För den morgonpigge är det på lördag premiär för Slottsfisket i vallgraven runt Citadellet. Fisket är öppet varje dag utom måndagar mellan 08:00 till kl 21:00, eller senast till solens nedgång.
Vuxna får dra upp två fiskar för 150:00 kronor alternativt fyra fiskar för 250:00 kronor. Barn och ungdomar upp till och med 15 år: två fiskar för 75:00 kronor. Fiskekort köps på plats.

Annons
 

På söndag kan den konstintresserade mildra abstinensen inför kommande konstrunda genom att bege sig till Stadshuset och titta på verk av elever till Bengt Anders som ställer ut i foajén. Verk av
Gina Morelowska, Britt-Marie Bondesson, Ingvor Persson, Susanne Paulsson, Pia Danér Johansson, Monika Nordengren, Arne Dahlberg, Refika Fetahovic, Inga-Britt Olsson och Laila Clausen visas. Utställningen pågår fram till den 4 april.

På Bio Maxim – är det premiär för den svenska filmen Iskariot och det animerade äventyret Horton. Läs mer på vår biosida.

Fredag
19:15 – HK Gubbarna/Wargo – Ligu HF i idrottshallen
20.00 – Folkfräs med gäster på Harlekinen
22.00 – Akropolis DJ Team

Lördag
08.00 – Premiär för fisket i innervallgraven.
10.00 – Rotarydag på Rådhustorget. Läs mer >>
12.00 – Stadsauktion hos Anders Antik
18.30 – UKM på Folkets Hus. Läs mer >>
20.00 – Speakers visar Melodifestivalen på storbildsskärm
21.00 – Mobster live på Baggens
22.00 – Akropolis DJ Team

Söndag
14.00 – Påskstök på museet. Läs mer>>
15.00 – Konstutställning på Stadshuset

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser