Annons

BoIS träningsmatch flyttad

På grund av de senaste dagarnas myckna regn har man flyttat BoIS träningsmatch mot LB07 på lördagen från Bunkeflo Strand till konstgräs på Heleneholm i Malmö. Landskrona Direkt kommer att lägga upp sporadiska rapporter från matchen med start klockan 13.00.

BoIS startar med följande elva spelare:
Sebastian Karlsson – Mikael Dahlgren, Andrew Kelly, Amar Muharemovic, Robin Wikman – Ivo Pekalski, Johan Persson, Mirza Jelecák, Matthias Eklund – Jörgen Pettersson, Alvedin Nezirovac.

Annons
 

BoIS tränare Anders Linderoth aviserar också fem byten efter halvtidsvilan. Det är Dan Sadé som ersätter Sebastian i målet. Mittbackarna Kelly och Muharemovic ersätts av Linus Malmqvist och Jocke Persson och i anfallet går Calle Genberg och Pär Cederqvist in i stället för Jörgen och Alve.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser