Annons

FLIS gör PR och stöder Landskrona i TV

Idag, torsdag, tar Föreningen Landskroniter i Stockholm (FLIS) ytterligare ett steg att göra PR för hemstaden. Idag på förmiddagen är det nämligen vernissage för tidigare aldrig publicerade Landskrona-bilder på föreningens hemsida.
Vad besökare på hemsidan från och med i dag kan se är ett bildspel från Landskrona av duktige fotografen Per Månsson, som ofta per(!) cykel genomkorsar staden i sällskap med sin kamera.
Bildspelet finns son en länk tillsammans med Direkten, Landskrona-Posten och Landskrona kommuns hemsida. Egentligen idealiskt som startsida för väldigt många människor, säger Lennart Andersson i Landskroniternas styrelse.

-Jag fick nys om Pers unika bilder för ett år sedan och har sedan jobbat för att fler skulle få ta del av dem. Jag hoppas vi kan vara aktuella och lägga in fler och nya bilder efterhand. Så mycket PR vi ger Landskrona borde vi nästan kunna bli Årets Landskronit… Hahaha…

Annons
 

Körslaget
Inför TV4:s tävling Körslaget i vår tänker Landskroniterna i Stockholm försöka stötta medlemmen Siw Malmkvist och hennes Landskrona-kör i kampen mot de övriga städerna genom att vara på plats i studion vid sändningarna. Första programmet går den 29 mars.
– Så hela vår verksamhet går inte ut på att äta gås om nu någon trott det, avslutar Lennart.

Föreningens hemsida återfinns på www.landskroniter.se


© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser