Annons

Vårliga läsarbilder

Ni vet säkert hur det är. Det är svårt att hinna med allt man lovar. Idag har vi därför publicerat veckans bilder för veckorna 8-10. Joakim S Lindholm lyckades den 2 februari på kvällen fånga en orörd cykelväg i Borstahusen efter ett snöfall. Starkt jobbat! Veckan 9 var det Therése Schultz som tog en spännande bild i slutet av treans busslinje.
– Industriområdet är på sitt eget lilla sätt en ganska så inspirerande plats i stan, anser hon och vi nickar instämande. Och för vecka 10 fick Leo Erdfelts bild från en av vinterns många stormiga dagar på Cement vara en god representant. Dessa bilderna finner du under Veckans Bild.
Nedan hittar du ett urval av andra trevliga bilder som våra läsare skickat in under samma period.


– Då jag är en pensionär som alltid är ute och cyklar mina rundor, så är min kamera ett måste.Vi har ju ett vackert Landskrona som jag gärna fyller min dator med olika bilder. Här kommer en som är tagen vid Linds hamn, hälsar Kjell Nordin.

Annons
 


– Jag trodde inte mina ögon då jag på min cykeltur sista söndagen i februari såg nåt gult på buskarna mellan muséet och kasern, men det var forsythia, fin bild va? Ett redit vårtecken!, anser Ingmarie Turesson.


– Bilden är tagen den 9 februari 2008, vid sju på kvällen i Häljarp. Jag cyklade ner till Öresunds golfbana och fotade den fina himmeln, berättar Marlén Tajti.


En annan härlig solnedgång plåtad av Marie Göransson. Här över Strandvägen.


– Jag var och skulle lyssna på Anneli Heiskanen på Rådhustorget. Men tyvärr missade vi henne. Vi var där ungefär 14.38 och då var hon borta. En bild fastnadet på Rådhuset i alla fall, hälsar Sofie Turesson.


Jodå, han är kvar! Piotr Koppe, fortsätter troget att mejla sina bidrag till veckans bild. Flicka i månsken vid Strandpaviljongen är bara en av fler fina bilder fråns hans Canon.


I veckans profil frågade vi Piotr Koppe om han var troende. Sen dess har vi fått en hel svit bilder på Sofia Albertina kyrka.


..såväl utvändigt som…


…invändigt.


Christoffer Jeppsson skickade en dramatisk bild tagen på Cement från stormen i slutet av februari.

Av: Redaktionen
© Respektive fotograf

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser