Annons

Stödsida på nätet för Poul

Det är inte enbart på Planket här på Landskrona Direkt som det förekommer digitala upprop till fördel för krögare Poul W Lorenzen på Seglarpaviljongen. Nu har en av krogens frekventa gäster, Tobias Erlandsson, dragit sitt strå till stacken, och skapat en hemsida under parollen Rädda Seglarpaviljongen!

Protestlista
På sajten gör Tobias Erlandsson sitt personliga inlägg i debatten samt låter Pouls juridiska ombud Gert Grahn ge sin och krögarens beskrivning av vad det är som skett och sker.
– Dessutom finns det en protestlista på sidan som kommer att överlämnas till Seglarpaviljongens hyresvärd, säger Tobias Erlandsson som fann en ”oas” i restaurangen när han flyttade till Landskrona för fem år sedan.
– Redan första gången jag steg över tröskeln möttes jag med värme. Poul har ett otroligt stort hjärta. Seglarpaviljongen är unikt. Ingen annanstans i världen har jag stött på ett ställe där folk pratar och umgås så prestigelöst oavsett bakgrund som man gör på Seglarn. Jag anser att det är viktigt att man behandlar andra som man vill bli behandlad själv. Jag känner inte personerna som vill ha bort Poul och vet inte heller varför , men kände att jag var tvungen att göra något så därför skapade jag hemsidan, säger Tobias Erlandsson och betonar att det vore en skandal om krögaren tvingades flytta.

Annons
 

Poul rörd av stödet
Jag har levt under en stor ovisshet under lång tid. Jag blir otroligt glad och rörd över det engagemang som mina gäster visar. Det gör det värt att gå till jobbet och fortsätta driva verksamheten i samma anda som alltid, säger krögaren med darr på stämbanden.

Upp i hyresnämnden nästa vecka
– Kontraktet löper ut i mars. Om en vecka ska vi träffa hyresnämnden igen. Jag har ingen aning om vad som kommer att ske. Så tills vidare driver jag restaurangen vidare och hoppas på det bästa, avslutar Poul W Lorenzen.

Tobias Erlandsson ”Rädda Seglarpaviljongen-sida” återfinns på adressen www.seglaren.dinstudio.se

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser