Annons

Roars ÄFF sänkte BoIS

Efter två raka segrar kom BoIS åter ner på jorden – Och det med besked. När de randiga idag tog emot Roar Hansens Ängelholms FF i säsongens tredje träningsmatch verkade det som att BoIS smaskat på vaniljhjärtan till frukost medan gästerna käkat taggtråd. Ängelholm var helt enkelt mer taggade än BoIS idag.

Efter 45 minuter ledde gästerna med hela 3-1 och andra halvlek var inte mer än minuten gammal innan fyran satt. Micke Dahlgren, som för övrigt gjorde BoIS mål i första halvlek, slog in matchens sista mål på straff och därmed slutade den blåsiga tillställningen 4-2 till gästerna.

Annons
 

BoIS tränare Anders Linderoth var allt annat än nöjd efter matchen.
– Vi är långt från den klass som vi måste upp i om vi ska ha med toppen av Superettan att göra. Idag har vi inget att glädjas åt. Trots att vi tränat hårt så får vi inte spela så här dåligt, sade han direkt efter slutsignalen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser