Annons

Sebastian följer Mat-Tinas varje steg

Från Landskrona Direkts webb-TV till primetime på TV4 är steget ibland kortare än man kan tro. Under december praktiserade de båda medie-eleverna Sebastian Swärd och Martin Larsson från Filbornaskolan i Helsingborg hos oss och passade då på att introducerade
Webb-TV på Direkten.

Under de gångna sex veckorna har 17-årige Sebastian Swärd från Landskrona filmat när Tina Nordström och Tobias Karlsson förberett sig inför Let’s Dance.
– TV4 förhörde sig på skolan om det fanns någon som ville praktisera på Let’s Dance -produktionen och min rörligbildlärare frågade om jag ville ta det. På den vägen är det, säger Sebastian Swärd som kommit att lära känna ”Mat-Tina” bra under resans gång.
– Det är och har varit jättetrevligt, säger Sebastian utan att tänka på hur han travesterar den kända TV-kocken.

Annons
 

Inspelningarna görs i regel på Danshuset i Helsingborg men i veckan som gick så var inspelningsplatsen flyttad till en HIF-träning. Idagens program av Let’s Dance är det quickstep som gäller och för att förbereda sig på bästa sätt så deltog Tina tillsammans med Henrik Larsson, Andreas Jakobsson och kompani i en ”snabba fötter” övning.

Vad vi troligtvis inte kommer att få se i dagens program är när HIF:s informationsansvarig Frederik Ericsson försöker värva Tina som medlem i klubben. Enligt uppgifter till Landskrona Direkt ska Tina har svarat.
– Det måste jag ta med familjen först. Dom är BoIS:are därhemma.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser