Annons

Lillhonga gästar Nova

På lördag, den 23 februari, kommer manusförfattaren och regissören till den guldbaggenominerade succéfilmen ”Hata Göteborg”, Robert Andersson Lillhonga, till Ungdomshuset Nova. Med sig har han också två av skådespelarna från filmen, Melker Henningsson och Jarle Furali.
Robert Lillhonga kommer att berätta om sin bakgrund och varför samt hur han gjort filmen, meddelar Jenny Furali från Fält och Fritidsgruppen.

Vi kommer naturligtvis också att visa filmen, som är en historia om ett grabbgäng där vänskapen mer börjat likna en terrorbalans och där slagsmålen blivit viktigare än fotbollen. Filmen handlar också om vad som händer när nya åsikter och värderingar börjar splittra gänget.

Annons
 

Efteråt är det öppet för diskussioner och frågor till såväl Robert som till skådespelarna. Kvällen börjar kl 20.00 i stora salen på Ungdomshuset Nova. Entrén är kostnadsfri och det är öppet för alla ungdomar mellan 13 och 20 år.

Mer om filmen på www.hatagbg.se
Mer om ungdomshuset Nova på www.ungdomshusetnova.se

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser